+31633334910

Website laten maken?

Wij helpen u graag! Of hulp nodig bij uw administratie? Neem contact met ons op!

Wie zijn wij?

Weenkadvies is een bedrijf dat bestaat uit twee personen, ieder gespecialiseerd in zijn eigen vakgebied. Wij richten ons op kleine ondernemers die tegen een redelijke prijs de administratie door ons willen laten verzorgen. Verder willen wij voor deze ondernemers een moderne en duidelijke website maken. Wij zorgen voor de randvoorwaarden om succesvol te kunnen ondernemen.

Onze diensten

Webdesign

Tegenwoordig is het belangrijk dat klanten snel contact kunnen maken met een bedrijf. Een makkelijke en duidelijke website is hiervoor een voorwaarde. Wij hebben genoeg ideeën om dit te regelen voor onze klanten.

Administratie

Een goede administratie is belangrijk om inzicht kunnen hebben in de stand van zaken van een bedrijf. Veel mensen houden zich liever niet bezig met het bijhouden van de administratie. Bij ons ben je aan het juiste adres voor een overzichtelijke boekhouding waar je prima mee uit de voeten kunt.

Logo ontwerp

Jouw onderneming is klaar voor lancering. Zie er goed uit en zorg ervoor dat klanten jou onthouden met een opvallend logo. Ook bieden wij designs aan voor flyers, banners, social media accounts etc.

Al onze websites zijn 100% responsive, oftewel bereikbaar op je tablet, mobiel en computer!

Responsive websites

Tevreden klanten

Succesvolle webshops

Heb je verder nog vragen?